top of page
The Boys Named Sue-2020 - Foto Svein Finneide-12.jpg

Det var nesten som å ha vært i et "svett"
konsertlokale i Nashville på 50-tallet, hvor
rocke- og dansefoten aldri var langt unna. 

                                                   - Country Nytt (Norsk Country Forbund)

Autentiske og rocka tolkninger av låter fra
Johnny Cash og June Carters karrierer. 

                                               - Country Nytt (Norsk Country Forbund)

Med låter som Ring of Fire, I walk the Line, It ain't me, Get rythm, Cocaine Blues, Jackson, Folsom Prison Blues, Stripes og Highwayman er Cash en legende ikke bare innenfor Country-sjangeren, men blant musikkelskere innen alle sjangerei alle deler av verden.

The Boys named Sue hyller Johnny Cash med låter fra fra hele den 46 år lange karrièren til en av musikken mest betydningfulle  musikere. The Boys named Sue blir av flere omtalt som Norges beste på å tolke musikken til Johnny Cash, og  de gir publikum et gjenhør med alle de fantastiske hitene til The Man in Black.

 

Men de stopper ikke der. I sine show gir de også et innblikk i den betydelige rollen June Carter spilte for Cash sin karriere, både som kone og som musikalsk inspirator, entertainer og låtskriver av blant andre monsterhiten Ring of Fire.

Dette bandet mener alvor, og så seriøst har bandet tatt oppgaven, at de markerte 60 årsjubileet for singelen Walk the Line med å spille tre konserter for de innsatte i Ringerike Høysikkerhetsfengsel. En tydeligere referanse til originalen skal man lete lenge etter!

 

Med stor respekt, litt ung virilitet og rockabilly-faktoren skrudd opp noen ekstra hakk tilnærmer The Boys named Sue seg musikken til Cash, og bandet kan garantere en aften med mange musikalske høydepunkt, stødig cowboy-takt og masse allsang.

 

bottom of page