top of page
Untitled-2.jpg
Gjør deg klar for en musikalsk reise gjennom Johnny Cash og June Carters ikoniske univers med det nye showet "Duets of Two Darlings". Dette fornyede showet, basert på The Boys Named Sues suksessfulle "The Johnny Cash & June Carter Show", tar deg med på en dypere dykk inn i duoens unike kjærlighetshistorie og musikalske partnerskap.

"Duets of Two Darlings" lanseres 1. november 2024 og har premiere i Drammens Teater 8. mars 2025. Showet presenterer et finslipt utvalg av Cash og Carters mest kjente duetter, som "Ring of Fire", "Jackson", "It Ain't Me", "Folsom Prison" og "I Walk the Line".

I tillegg til de tidløse melodiene, setter "Duets of Two Darlings" et sterkt fokus på Johnny og Junes gripende historie. Publikum får et innblikk i parets turbulente kjærlighetssaga, fylt med både lidenskap og motgang, og hvordan denne dynamikkene gjenspeiles i musikken deres.
 
Marianne Jagland, kjent som "Norges June Carter", gjentar sin rolle i showet og fortsetter å bevise sin evne til å fange essensen av Junes karisma og talent. The Boys Named Sue, anerkjent som Norges mest underholdende Johnny Cash-band, leverer en autentisk og energisk gjenskaping av Cashs mørke og kraftfulle stemme.

"Duets of Two Darlings" er mer enn bare en konsert. Det er en kjærlighetshistorie, en hyllest til legender, og en feiring av countrymusikkens evne til å berøre hjerter. Gjør deg klar for en kveld fylt med nostalgi, glede og den beste countryrocken har å tilby.

Datoer

Mars 08 - Drammens Teater
Mars 14 - Askim Kulturhus
Mars 15 - TBA
Mars 21 - Tromsø Kulturhus
Mars 22 - Hurtigrutens Hus, Stokmarknes
Mars 28 - Alvdal Kulturstue
Mars 29 - Hamar Teater

April 05 - Asker Kulturhus
April 11 - Stavangeren
April 12 - Teateret Kristiansand

Okt 11 Blå Grotte
Okt 25 Operahuset Nordfjord

 
bottom of page